Cilt Lekelerinden Nasıl Kurtuluruz?

Merhabalar,yaz geldi,bunu tabi olan ufak tefek depremlerle de hissedebiliyoruz.Dün sabah bile saat 06.59 da depremle uyandım,çok şükür çok büyük çaplı değildi sanırım bir 10 saniye kadar sallandık.Allah korusun daha büyük depremleri yaşamayalım bunlar bile insanı korkutmaya yetiyor.
Neyse kötüyü konuşup çağırmayalım.Bugün sizlere cilt lekelerinden nasıl kurtulabileceğinizi anlatacağım.
Aslında çok basit misafirlerimize özene bözene hazırladığımız pasta börek çöreği yaparken kullandığımız malzemeleri cildimizde kullanıp lekelerden kurtulabiliriz.
Şimdi gelelim nasıl sorusunun cevabına.Maya maskesi ciltteki lekelerinizden kurtulmanızı cildinizdeki sağlıyor.Tabi içeriğindeki CM Glukon sayesinde ciltteki dengeyi de sağlarken ayrıca hücre yenilenmesini de sağlıyor.Tabiki şunu da belirtmeliyim sivilceler üzerindeki etkisi inanılmaz.
Gelelim tarifine(benim kullandığım tarif farklı şekillerde de yapılabilir ama ben yaş mayayla yaptım sonuç gayet başarılıydı)
                          -Bir çorba kaşığı yaş maya
                          -Bir çorba kaşığı süt
Karışımı krem haline getirdikten sonra cildimize uyguluyoruz.Kurumasını bekleyip sertleşince havluyla kompres yapıp ılık suyla yıkıyoruz ve bebek gibi cilde merhaba diyoruz..Bu arada bu maskeyi hafta da 2 kere yapmanız lekelerin azalması için yeterli.İlk kullanımda fark edeceksiniz lekelerdeki azalmayı.

Aslında mutfakta yemek hazırlarken bile bakım yapabilirsiniz.Mesela yüzünüze çilek,salatalık,elma kabuklarını sürebilirsiniz yeter ki bakım yapmak isteyin :) Bol bakımlı günler dilerim..

Yorumlar