Maybelline Diamond Glow Far Paleti

Merhabalar,yoğun geçen günlerime rağmen sizlerleyim :) Kendimi özletmek sizlerden uzak kalmak istemiyorum :) Hemen başlayalım mı :)
Çok severek kullandığım Maybelline'nin 02 Coral Drama adlı paleti ile sizlerleyim.Aslında ben pek kahve tonlarını sevmem ama makyajda çok güzel duruyor.Özellikle böyle paletlerle renk geçişleri yapmak doyumsuz zaten.
Bakar mısınız şu renklerin güzelliklerine :) Koyu kahverengiden açığa beje doğru gidiyor tonlar.Pigmentasyonları yüksek olan bu farları bir de far bazıyla kullanırsanız asla dağılma yapmıyor.Gün boyu rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Renkler tam net çıkmamış ancak gerçekten çok güzel renkler yolunuz Maybelline ürünleri satan bir standın önünden geçerse :p mutlaka inceleyin derim.Ki şu sonbahar kış döneminde büyük kurtarıcı olur.
Özellikle de simli olmaları gözlerde ışıl ışıl durmasını çok seviyorum.Böyle far paletlerimi incelemeye devam edeceğim.Hatta artık örnekli makyaj uygulamalarım da olacak blogda işe adapte olma kısmını atlattıktan sonrasında daha güzel paylaşımlarım olacak beni bekleyin :) 
Şimdilik hoşçakalın,bir sonraki yazımda görüşmek üzere..

Yorumlar