#16bloggerla2016 Blogger Etkinliği Bölüm 4

Merhabalar, Sponsorlar yazımın son kısmındayız artık :) Bir çok ürünü deneyimleme şansı buldum ve yakında yazılarını da detaylı olarak paylaşacağım. Ama şimdi son kez sponsorlarımıza gözatalım :) 


cecile bizi yalnız bırakmayan firmalardan biriydi. Rujunu henüz denemedim ama çok olumlu şeyler okudum hakkında en yakın zamanda deneyimleyeceğim. 


Gördüğüm andan beri bayıldığım bir kolye, kullanmaya kıyamadım resmen dolabımda bakışıyoruz her gün. Birbirinden güzel çeşitler için namaste.com a gözatabilirsiniz.


Splat  diş macunları bu aralar favorim. En son yine Splat'ın bir diş macununu bitirmiştim. Şimdi yukarıda gördüğünüz diş macununu kullanıyorum. Yakında yazısı gelecek. 


doguskozmetik güzel bir paketle bizleri yalnız bırakmamış ve güzel de bir not göndermiş. Daha önce farklı ürünlerini kullanıp, deneyimlemiştim ve çok memnundum. El kremini de ilk defa denedim ve bence oldukça başarılı. Yakında detaylı yazısı blogda olacak.


Güvenle alışveriş yaptığım ve ürünlerini kullandığım bir firma daha. cyrene bu seriyi de çok beğendim benki lavanta sevmem ama çok beğendim :) 


Hakkında çok güzel yorumlar duyduğum ve okuduğum goldensun un şampuanını denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle hacim konusunda çok başarılı olduğunu okudum. 


Özellikle iri dalgalı saçıma çok yarayacak bir seri naturakeratin ürünlerini duymuştum ancak deneyimle fırsatını ilk defa elde edeceğim. Sitelerini de uzun uzun inceledim, ilerleyen zamanlarda deneyimlemek istediklerimi de not aldım.


Son zamanlarda organik ürünlere bolca yönledik. Özellikle doğaya yağlara :) Evet aradığınız doğal yağları www.thepremiumorganics.com da bulabilirsiniz. 


Ankamall mağazası maccosmetics bizimleydi. Hediyeleri için tekrar teşekkür ederiz. 


shopigo bir pazar günümü böyle güzel doldurdu :) Mis gibi mumu eşliğinde kitabın sayfalarını çevirdim.


guamturkiye sitesini incelediğimde birbirinden yararlı ürünün bir arada bulunduğunu gördüm. Selülitlerden kurtulmanın en güzel yolu olduğu hakkında güzel yorumlar okuduğum ürünü de denemek için sabırsızlanıyorum.


tresotasarim ın bu güzel peçetelerini ne zaman kullansam soru yağmuruna tutuluyorum. Bence çok şıklar ve üzerindeki yazılar çok anlamlı :) 



Yakın zamanda ziyarette bulunacağım atolyetirnakci ile keratin bakımı keyfini yaşayacağım (:


vissmate mis gibi çamaşır sularıyla gönlüme taht kurmuş durumda. Yazısı ise şurada.


İçerisinden kalemleri dahi çıkan bu güzel tabloya bayıldım. Boyadım evimin en güzel köşesine astım bile :) Daha da güzelleri için morinek


mellahome sitelerinde daha neler neler var. Evleneceklere tavsiyem inceleyin mutlaka :) 



En güzel stres atma yöntemi :) Boyayın :) Birbirinden güzel çeşitler için ise esrarengizbahce



Bu en çok şaşırdığım ürün oldu. Boyanabilir takvim :) Takvimi de boyayabilmek müthiş bir duygu :) 


newobsessions saç aksesuarı ve dövme için tekrar teşekkürler. Çok ama çok beğendim. Deneyimlemek için çok heyecanlıyım.


Artık çaylarımı .luyano nun metal mugla içiyorum. Çünkü daha uzun süre sıcak olmasını sağlıyor. Ayrıca unutursam içmeyi peteğin üstünde tekrar ısıtıyorum :) 


aksuvital de bizleri yalnız bırakmayan firmalar arasındaydı. Tam da tatlı badem yağım bitmişken ilaç gibi geldi :) 


octamed sivilce bantlarını hemen denedim. Çünkü minik sivilcelerden kurtulamıyordum. Ciddi anlamda kurumasını yardımcı oldu. Üzerine makyaj yapılıyor olması da sivilcenin makyajımıza engel olmamasında büyük rol oynuyor. 

Evet sponsor yazımında sonuna geldik. Tüm firmalara emeği geçen tüm arkadaşlarıma bir kere daha teşekkür ederim. Tüm ürünleri tek tek deneyimleyip, yorumlayacağım :) Şimdilik hoşçakalın. 


Harika günden bir tbt :) 


















Yorumlar