The Body Shop Vücut Kremi

Merhabalar, güneşli bir Ankara sabahından kucak dolusu sevgiler herkese :) Seviniyorum çünkü Ankara'da güneş görmek çok zor, hep karanlık havalar var ve bu da çok iç açıcı olmuyor. İnsanın ruhu sıkılıyor adeta .. 
Neyse gelelim bugün inceleyeceğimiz ürüne, The Body Shop'un vücut kremi :) Bence kıvam olarak çok ama çok koyu olan bu krem özellikle aşırı kuru ciltlere göre..


Ambalajlarına zaten bayılıyorum Body Shop'un.. 


Kıvam olarak gerçekten inanılmaz koyu. Gerçekten tereyağı gibi bir yapısı var ve cildi uzun süre nemli tutuyor. Krem cilt tarafından geç emiliyor benimki bol kepçe uygularsanız özellikle. 


Böyle hafif uygulayarak el kremi gibi de kullanabilirsiniz. Özellikle elleriniz kış döneminde çok kuruyorsa bence kesinlikle body butterlar kurtarıcınız olabilir. Çünkü genel el kremleri bu kadar koyu kıvamda olmuyor ve nemlendirmeleri de yeterli gelmiyor. Nemlendirmesi ve verdiği pürüzsüzlük hissi gerçekten çok başarılı :) 

Body butterlarda tercihim genelde tatlı kokulardan yana.. Uzun zaman vanilya ve çilek kullandıktan sonra artık farklı tatlı koku arayışlarındaydım ki Cranberry de gayet tatlı bir koku :) 

Ayrıca şu an www.thebodyshop.com.tr da 54 TL yerine 24 TL :) 






Yorumlar