Yves Rocher Peelingli El Bakım Yağı

Merhabalar, ellerin bakımlı olması bence çok önemlidir, çünkü yüzünü bile bir şekilde saklar insan mesela makyajla ama ellere makyaj yapılamadığı için kusurlar rahatlıkla belli olur. Düzenli bakım ile bu kusurların önüne geçebiliriz.Bunun belki de en pratik yolu peeling :) Ama Yves Rocher hem peeling hemde bakım yağı özelliği içeren harika bir ürün yapmış..


Organik Arnika ve Çilek çekirdeği içeren bu bakım yağının  kokusu aslında biraz tuhaf. Tam anlamıyla çekirdek kokusu var yoğun olarak ama etkisinin yanında kokusu beni çok da rahatsız etmiyor. Sonuçta organik ürünlerin genelde kötü kokusu oluyor. 


Yağın minik ama bol taneciklere sahip ve peeling özelliği de çok başarılı. Kullanımına gelecek olursak kuru elinize uygulayıp masaj yaptıktan sonra ılık suyla duruluyorsunuz ve ölü derilerinden arınmış yumuşacık ellere sahip oluyorsunuz :) 

Hem eli nemlendirip hem de ölü derilerden arındırmasıyla şahsen benim gönlümün sultanı oldu. Özellikle manikür sonrası uyguluyorum ve sanki el bakımımı tamamlamış gibi hissediyorum. 

Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 19.90 TL'ydi bundan sonra kesinlikle sürekli alacağım ürünler arasında olacak :) 

Yorumlar