Favori Filmlerim

Merhabalar, son zamanlarda yazmaya başladığım Favori filmler yazılarımın okunma oranları iyi olunca anladım ki böyle konular ilgi görüyor ve son zamanlarda izlediğim ve beğendiğim filmleri yine sizlerle paylaşmaya karar verdim. 


Crimson Peak, aslında korku filmi olarak geçiyor ama öyle aman aman korktuğum sahneler olmadı. Filmin mantığa dayanmış olmasını da ayrıca çok sevdim. Son zamanlarda izlediğim en en iyi filmlerden biriydi bence..

Film hayalet gören bir yazarın hikayesini anlatıyor.  Çocukluğundaki tramvalardan kaçmak için biriyle evleniyor ve kocasının kız kardeşiyle yaşamaya başlıyor. Sonrasında evde garip şeyler olmaya başlıyor ve soluksuz izliyorsunuz adeta. Bence oyuncular ve kalitesi çok iyiydi, bu sebeple en en sevdiğim film oldu. 


Denizin Ortasında, gerçek bir hikayeden alınmış film daha da dikkatimi çekti tabii .Bende gerçek hikaye dediğin zaman akan sular duruyor. İzlediğim filmin gerçekliği daha içime sinerek izlememi sağlıyor. 

Film  Moby- Dick romanından uyarlanmış ama genel olarak aslında kaptan yardımcısı Thor 'dan da tanıdığımız Chris Hemsworth'un yani 2. kaptanın yaşam mücadelesini anlatıyor. Kesinlikle izlenmesi gereken muhteşem bir film.



Kayıp Kız, önyargı ile izlediğim filmin güzel çıkması gibisi yok. Önyargımın sebebi dram olarak geçmesi ama dramla bence alakası yok. Daha çok gerilim formatında bir film. Filmde eşini öldürdüğü iddia edilen bir adamın aksini kanıtlamaya çalışmasını izliyoruz. Sonuna kadar aa bu nasıl olur böyle diyerek izlediğim heyecan dolu sırlarla dolu bir film..

Evet son zamanlarda en en beğendiğim favori filmlerim bunlardı. Bir sonraki yazıma kadar hoşçakalın :) 



Yorumlar