Ayone Çiftliği Ürünleri

Merhabalar, 16bloggerla2016 blogger etkiliğinde tanıştığım, ancak çabucak bitirdiğimiz için fotoğrafını da kaybedince yazısını yazamadığım Ayone Çiftliği ürünlerinden bahsedeceğim sizlere bugün.. 


Domates suyu ile çorba, salçası ile mantı yapıp afiyetle yedik. Ve şu konuda gerçekten çok çok eminim hayatımda yediğim en güzel domates salçasıydı. Hala evimde farklı bir ev yapımı salça var biter bitmez mutlaka alacağım adres belli. Bu salçaysa bugüne kadar yediklerim neydi dedim yani o derece başarılıydı. 

Domates kurusunu pilava, bulgura, fasulyeye aklıma ne gelirse katarak kullandım ve hala bitmedi kullanıyorum. 

Elimde ürünlere dahil tek fotoğraf olduğu için kendimi kötü hissetsem de uykusuz gecelerimin kabusu olmuştu. Bundan kesinlikle bahsetmeliydim. Gerçekten tadı tamağımda kalan bir ürün oldu. 

Firma sadece salça vs değilde kozmetik ürünlerde üretiyor ve en en güzel kısmı hepsi el yapımı ve organik. Mesela lipbalmlarını 3 yaşından itibaren kullanabiliyorsunuz. Çilek, Kavun&Şeftali, Muz ve Gül aromalarına sahip çeşitleriyle süslü miniklerinizi sevindirebilirsiniz. 

Hayvansal gıda çeşitleri de var, süt , yumurta, tereyağı köy tavuğu, polenli bal gibi.. Hepsi organik ve katkı maddesi yok içerilerinde. Şu tavuklardan kaçtığımız dönemde mis gibi köy tavuğu da var :) 

Ve tarımsal ürünleri de maruldan, kıvırcığa, domatesi suyundan, salçasına kadar bir çok çeşit ile ve yine organik olarak sizlerle.. 

Üstelik online sipariş de verebiliyorsunuz. Ürünleri incelemek isterseniz tık tık .. Hemen sitesine ışınlanın :) 


Yorumlar